Benkeplater Bad

Et av landets største utvalg. Valg av riktig benkeplate er en viktig avgjørelse. Stjenekjøkken har et av landets største utvalg, så her kan du finne det som passer til ditt bruk og din stil.

bademiljø.jpg
Laminat.jpg

Laminat

Dette er sponplater som er laminert med PVC belegg. Vi har et stort utvalg i laminatplater i ulik struktur og farger. dybde er 600-1200mm.

Heltre

Benkeplaten leveres i mange forskjellige tresorter. slitestyrken avhenger av treets hardhet, overflatebehandling og vedlikehold. Benkeplatene leveres i tykkelse 30mm og 40mm, og kan leveres tykkere ved behov.

Granit-Steel-Grey-1.jpg

Stein

Granitt blir sett på som et svært eksklusivt materiale og har en rekke gode kvaliteter. Granitt har en god motstandsdyktighet på fukt, riper, flekker og har en god varmeavledning.

Kvarts/kompositt består av ca. 93% knust kvarts og leveres i mange flere farger enn granittplater og uten fargeavvik. Kvarts er tillnærmet 100% vedlikeholdsfri, og har en god motstandsdyktighet på fukt, riper og flekker.

Corian.jpg

Corian

Velger du corian får du en eksklusiv og slitesterk benkeplate. Helstøpte vasker kan leveres i samme farge som platene. Corian har en har en porefri og holdbar overflate som er enkel og vedlikeholde. Det finnes nærmere 90 farger å velge mellom